Underwear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
Filter

Craft Thermowear

Bij Craft zijn ze serieus bezig met sportkleding en gepassioneerd over elk detail dat je helpt het meeste uit je sport te halen. Daarom is performance de kern van het merk Craft. Sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson in de allereerste set van Craft-ondergoed ging hardlopen, hebben ze mensen droog gehouden en bij alle weersomstandigheden op optimale lichaamstemperatuur gehouden. Bijna elke dag is een groep medewerkers van Craft te zien die het kantoor verlaten voor een 5-10 kilometer lange run, een fietstour of als het weer het toelaat langlaufen om de nieuwste producten te testen. Ze streven naar uitmuntendheid.
Al meer dan 40 jaar succesvol op deze wereld, Craft Sportswear, een grote speler in de sportkleding wereld. Het merk Craft werd in een traditioneel oud textielstadje in het zuiden van Zweden opgericht. Daar startte Craft met technische baselayers en ontwikkelde het drielagen systeem die wij tot vandaag de dag kennen. Het drie lagen systeem bestaat uit een basislaag, een isolatielaag en een waterdichte laag. In andere woorden een vochtafvoerend thermoshirt, een behaaglijke fleece en een waterdichte. Craft speelde in op de basislaag en zo ontstond er Craft thermokleding. Sindsdien heeft Craft zich alleen maar verder ontwikkeld en speelt op dit moment in op meerdere sporten zoals: hardlopen, triatlon, fietsen en cross-country skiing.

Thermokleding
De Craft thermokleding is ontwikkeld voor alle seizoenen. Zo is er isolerende thermokleding die vocht regulerend, sneldrogend en ademend is en daardoor ideaal voor de winter. Daarentegen is de zomerse thermokleding voorzien van uitstekende vocht afvoerende, sneldrogende en ademende eigenschappen en heeft zo een verkoelende werking op je. Daarnaast zijn beide soorten thermokleding voorzien van een rekbare stof, zodat er niet wordt ingeleverd op bewegingsvrijheid.
Craft heeft meerdere lijnen ontwikkeld en staat om het hoge comfort en de hoge kwaliteit bekend!

Er zijn geen producten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen.